Cat de importanta este o sedinta foto inainte de nunta
Comments: 0
Daca ti-ai pus intrebarea asta pana acum si inca nu ai aflat un raspuns ai ajuns unde trebuie, pentru ca mai jos iti voi spune cat de mult te ajuta aceasta sedinta foto in desfasurarea nuntii tale. Sedinta foto inainte de nunta este precum repetitia primului dans inainte de nunta, pentru ca bineinteles vrei sa te pregatesti astfel incat primul dans sa iasa perfect si totata lumea din sala sa va aplaude la final. Sedinta foto te pregateste sa treci peste acel mic trac pe care il ai la prima ta sedinta foto. Va ajuta sa fiti mult mai relaxati, sa aveti o postura naturala, iar expresiile pe care le vom surprinde vor fi autentice, frumoase, ca din poveste. Pe langa faptul ca vei fi mult mai confortabila cu gandul la pozele pe care le vei primi, pentru ca deja ai vazut pozele de la sedinta foto inainte de nunta, acum deja ai trecut peste acele momente initiale cand nu stiai cum sa pozezi sau cum sa stai pentru a fi fotografiata. Deja ai incredere in fotograful care vine sa surprinda cele mai frumoase momente din viata ta si de ce nu, poti sa incerci si lucruri mai nebune. Astfel […] Read more!
Albumul de nunta
Comments: 0
Se spune ca albumul de nunta este oglinda fotografului, pentru ca el reprezinta produsul final al muncii fotografului. Pentru ca dupa foarte multe ore de fotografiat, selectat, editat si aranjat cat mai frumos fotografiile din ziua nuntii, acestea se transforma intr-o frumoasa poveste relatata prin momente, trairi si emotii care raman peste timp ca intr-o capsula a timpului. Pentru ca peste cateva saptamani, luni sau ani, nu-ti vei mai aminti ce culoare avea buchetul tau, ce pantofi ai purtat sau ce gust avea tortul, dar vei putea resimti aceleasi emotii si trairi, reasfoind prin albumul foto. Daca marea majoritate a fotografilor prefera sa scape cat mai repede, inmanadu-ti doar un DVD din plastic, cu cateva fisiere digitale, eu iti recomand sa investesti intr-un album. Pe langa faptul ca acest album nu se va sterge niciodata din calculator, sau nu il vei tine aruncat prin teancul de CD-uri, ai ocazia sa ai ceva fizic ceva pe care sa-l simiti, sa dai pagina dupa pagina si sa te vezi iarasi in fata altarului sau incojurata de o multime de prieteni care vor sa te felicite. Albumul reprezinta o descriere perfecta a celei mai importante zi din viata voastra, daca ai ajuns pana […] Read more!
De ce fotografia de nunta costa atat de mult
Comments: 0
Daca esti in cautarea unui fotograf cred ca si tu ti-ai pus intrebarea: De ce fotografia costa atat de mult? La urma urmei doar apasa pe un buton si vine doar pentru o ora sau doua, in cazul unei sedinte foto. Desi stim foarte bine ca timpul costa bani, nu ne-am gandit niciodata cat de mult timp pierdem pana la actul propriu zis de a face fotografiile. Multa lumea crede ca tu vii cu aparatul, ai apasat un buton si gata ti-ai terminat treaba, acestia uitand sa puna in calcul timpul pe care il pierzi pana la locatia respectiva, timpul in care iti faci setarile si pozele de test, timpul alocat convorbirilor telefonice, cat si celor fata in fata, timpul pe care il pierzi cand te intalnesti cu posibilii clienti si negocierea pretului,. Iar la toate acestea se mai adauga si timpul de fotografiere, timpul in care iti transferi pozele si in care iti faci back-up, timpul alocat selectarii fotografiilor, post procesarii si exportarii fisierelor finale. Si inca nu am vorbit de orele pe care un fotograf le investeste in dezvoltarea lui participand la workshop-uri, seminarii online sau citind carti. Zilele urmatoare vorbim de partea financiara si cat de mult […] Read more!
De ce ai nevoie de doi fotografi in ziua nuntii
Comments: 0
Unul din cele mai importante lucruri pe care nu ar trebui sa le neglijezi atunci cand iti alegi fotograful de nunta este sa il intrebi daca are un asistent sau daca poate veni cu un al doilea fotograf. De multe ori pe viitorii miri nu ii intereseaza cine vine sa fotografieze ci mai degraba cum sa scoata un profit bun in urma casatoriei. Dar uita ca toate emotiile, amintirile si clipele minunate din ziua nuntii lor vor putea fi retraite doar prin fotografiile pe care le primesc dupa nunta. Pentru ca peste ceva timp nu-si vor mai aminti de tortul cu 5 etaje, cat de frumos era ornat restaurantul sau cat de bine s-au simtit invitatii. Este foarte important sa ai un al doilea fotograf la nunta pentru ca de unul singur nu poate face toata treaba, pentru ca fizic nu se poate imparti in 10 locuri deodata. De exemplu, la pregatirile inainte de nunta nu are cum sa fie si acasa la mireasa si acasa la mire in acelasi timp, nu poate sa surprinda expresia miresei si a mirelui in acelasi timp atunci cand se vad pentru prima data in calitatea de sot si sotie, nu poate sa surprinda […] Read more!