About

 

img_9842-size

Pasionat de fotografie, atent la detalii, comunicativ si in continua dezvoltare. Doresc sa surprind momente unice din cea mai importanta zi din viata voastra, momente pe care daca nu esti atent le-ai pierdut pentru totdeauna.

Am terminat facultatea de electronica la Iasi, domeniu care se imbina foarte bine cu partea tehnica a acestui domeniu, al fotografiei de nunta. Pasiunea mea pentru fotografie a pornit din dorinta de a capta si pastra momente unice, ca intr-o capsula a timpului, la care sa te intorci oricand pentru a-ti aduce aminte de momentele de bucurie, evenimente si trairi pe care peste timp le vei uita.

Fiecare fotografie este atent aleasa si editata astfel incat in final aceste momente sa se transforme intr-o frumoasa poveste transpusa in imagini si pastrata peste ani si ani intr-un album. Pentru ca peste cateva saptamani, luni sau ani, nu-ti vei mai aminti ce culoare avea buchetul tau, ce pantofi ai purtat sau ce gust avea tortul, dar vei putea resimti aceleasi emotii si trairi, rasfoind prin albumul foto.

Abia astept sa ne cunoastem!